Cautare

279 de rezultate pentru "eforie slatineanu" (4.54 secunde)
Pentru cateva ore, in cursul zilei de ieri, primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu (foto), a fost de negasit. Cel putin telefonic, motivul fiind acela ca aparatul in cauza a refuzat sa mai coopereze cu el.
Evenimentul a fost gazduit de organizatia PD-L Eforie. Tot pe 1 mai, au fost organizate intalniri similare in localitatile: Harsova, Medgidia, Navodari, Valu lui Traian.
Pasarela va deservi cele 3-4 goelete care vor face curse de agrement pe mare, intre Mangalia si Delta Dunarii si care vor fi cumparate prin intermediul unei societati infiintate in acest sens, alcatuite din Vega Turism, Primariile Constanta si Eforie, Consiliul Judetean si SC Mamaia S.
Potrivit situatiei prezentata de conducerea DADL, hotelierii vor putea administra suprafete mici de plaja pe sectoarele libere din Navodari, Mamaia, Constanta, Eforie Sud, Olimp, Neptun, Jupiter, Venus si Vama Veche.
Este vorba despre Vasile Olteanu, consilier local PSD la Eforie, devenit, iata, partener al unuia dintre cei mai respingatori reprezentanti ai faunei oengiste din Romania.
Democrat-liberalul Gigi Chiru, consilier local la Eforie, a declarat, la randul sau, ca a fost la Bucuresti si si-a prezentat proiectul de management, insa, odata cu el a fost examinat si Ioan Florentin, sef interimar al inspectoratului si agreat de PSD pe aceasta functie.
Dupa cateva zile de "suspans", in care pedelistul Gigi Chiru, care este si consilier local la Eforie, declara ca se afla la egalitate cu celalalt competitor, iar Ion Florentin sustinea ca nu isi cunoaste "adversarul", a venit "verdictul".
Beneficiarul este SC Vanimar SRL Constanta, firma detinuta de Nicolae Bajdechi si Mariana Tarsoaga, cei care administreaza, printre altele, si tabara de copii Luminita, din Eforie Nord.
Cu toate ca localitatile membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara a "Zonei Metropolitane Constanta" au fost stabilite inca din 2006 de Consiliul Judetean ca fiind Constanta, Navodari, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Techirghiol, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu si Poarta Alba, Claudiu Tusac (foto), primarul Municipiului Mangalia a reusit sa atraga atentia presei cu o platforma-program impopotonata cu imagini copiate de pe internet dar si de proiecte-fantoma.
Toata tensiunea de la nivelul conducerii ITM Constanta porneste insa de la doua controale efectuate la o terasa din Eforie, apartinand SC Mitu SRL.
Tot la capitolul suplimentari de forte pe litoral, de mentionat ca oamenii legii - detasati din alte judete - care vor actiona in Eforie au deja cazarea asigurata, in unitatile hoteliere apartinand THR Marea Neagra.
"Casa de vacanta nu am, insa detin un apartament in Bucuresti. La Constanta stau in casa mamei, la Eforie", a precizat Susman.
De asemenea, la societatile SC "Constantin International" SRL, SC "Leil-Com" SRL, SC "Casa Ursu" SRL, din Eforie Sud, SC "Lucadi Distribution Import Export" SRL, "Holiday Ambasador" SRL, SC "Neptun Maritime" SRL, SC "Grup Ideal Invest" SRL, "Somiral" SRL si "Credo Comex" SRL, echipele de control de la ITM au depistat alte 18 persoane care nu aveau contracte de munca.
Se putea si mai rau, cum s-a intamplat la Inspectoratul in Constructii ori la sanatoriile de la Eforie si Mangalia.
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Eforie Sud, ca fratele sau a semnat pentru a fi asociat intr-o firma si a fost inregistrat in alta firma, Basescu precizand ca nu este acelasi numar de firma ca cel care a fost inregistrat, desi a fost introdus in actionariat.
lacul Tatlageac (comuna 23 August), lacul Agigea (Agigea), lacul Vederoasa (Aliman), Balta Vederoasa (Aliman), lacul Conacu-Negresti (Cobadin), lacul Tabacariei (Constanta), lacul Corbu (Corbu), lacul Techirghiol (Eforie), lacul Dunareni (Limanu), lacurile Hagieni si Limanu (Limanu), balta Mangalia (Mangalia), lacul Mangalia (Mangalia), lacurile Iortmac si Oltina (Oltina), lacul Bugeac (Ostrov), lacul Baciu (Rasova), lacul Domneasca (Seimeni).
L-a avut drept sufleur tocmai pe Basescu care ne explica mai lunile trecute, priponit tocmai la Eforie Nord, cum este el unul dintre politicienii curajosi ai Europei, deoarece s-a luat la tranta cu statul social.
Probabil ca asta este o dovada ca femeile liberale au mai mare capacitate de analiza si de selectie", a declarat Tariceanu, sambata, la Scoala de Vara a femeilor liberale de la Eforie Nord.
In Neptun, tarifele se mentin in jurul valorii de 2 - 3,5 milioane de lei la doua stele, la fel ca si in cazul hotelurilor din Eforie Nord.
De asemenea, Turist Center asigura gestionarea, rezervarea si vanzarea unor pachete turistice si in celelalte statiuni de pe Litoral (Neptun, Olimp, Eforie Nord, Saturn, Venus) la preturi bune.
google-analytics.com